Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Set Alimente pentru cosul de cumparaturi


    

Set Alimente pentru cosul de cumparaturi

Stoc DA

 

Numar produs: 0166
Preţul nostru:
8 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul nu este nou. Alimente din carton si sticle din plastic pentru cosul de cumparaturi cu care copilul poate sa se joace imitand shopingul sau sa fie in postura de vanzatoare sau chiar in bucatarie. Produsele sunt folosite, la sticla albastra nu mai am capacul. Pretul este pentru toate produsele din imagine.

NmE0ZDU3OT