Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Scaiuri de creatie CLINGABEEZ


    

Scaiuri de creatie CLINGABEEZ

CLINGABEEZ 4+

Stoc DA

 

Numar produs: 0585
Preţul nostru:
18 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul a fost folosit o singura data . Apasa, conecteaza si construieste cu Clingabeez!
Setul de joaca contine: 62 de piese. ,2 buc.ochi artificiali.
Micile piese colorate se lipesc una de cealalta .Acestia se lipesc unul de altul, stau acolo atat cat iti doresti iar mai apoi ii poti separa pentru noi forme de amuzament.Nu contine nici un fel de clei, nici un fel de mizerie.

NDdjNzkzND