Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Puzzle » Puzzle - Pisici si Natura


        

Puzzle - Pisici si Natura

FX-Schmid Vintage - 500 & 1000 piese

Stoc DA

 

Numar produs: 0027
25 RON
Preţul nostru:
15 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produs adus din Germania . Produs verificat si complet . In poze gasiti dimensiunea produsului. Transportul se face cum doreste clientul . Posta Romana , Fan-Curier , Cargus , Urgent-Curier . Se poate vira banii in cont si atuncea transportul este mai ieftin.  Avem contract cu firma Cargus . Tarifele sunt  : Primul Kg - 14.43 lei . La fiecare Kg aditional in plus se mai adauga 1.07 lei la cei 14.43 lei .

NWExM