Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Plusuri diferite

Teletubbies

Stoc DA

 

Numar produs: 0201
Preţul nostru:
20 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsele nu sunt noi. Pretul este pe bucata, Diferite plusuri pentru joaca copiilor. Primul plus este un eschimos care isi poate schimba fata in ursulet la fel si labele si are 35 cm lungime . Al doilea este un personaj cunoscut Teletubby mov si are 43 cm lungime a treia este o papusa din material doar ochii ii sunt din plastic si are 45 cm lungime si ultimul este un catel blanos caruia i se misca capul fiind pe arcuri si are 46 cm lungime

M2FiZjl