Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Castle Molds-Forme de Modelat » Mini Forme 3D - Pisica,Ponei,Leu,Crocodil


    

Mini Forme 3D - Pisica,Ponei,Leu,Crocodil

Nou Acţiune

Stoc DA

 

Numar produs: 0001t
Preţul nostru:
45 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Mini Forme 3D Sand Creation - 4 Forme

Mini Forme 3D Forme ce vă permite să creați animalute 3D. Formele pot însoți copiii la joacă pe tot parcursul anului - vara pe plaja , iarna pe zăpadă și în fiecare zi la domiciliu - ideal pentru a te distra cu Nisip Kinetic & Bubber .

Matrite pot fi de asemenea folosite pentru a se juca  cu gips sau alte substanțe din plastic .

Matrițele sunt fabricate din material plastic rezistent.

Fiecare este format din două părți, care, înainte de umplere ar trebui să fie combinate, apoi  se umple cu Nisip Kinetic sau Bubber și la final va iese animalutul dorit .

Kit-ul include 4 animale : Crocodil , Pisica , Leu , Ponei .

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MjMwYWNhMG