Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Lilieci care stralucesc noaptea (fosforescenti)


    

Lilieci care stralucesc noaptea (fosforescenti)

Stoc DA

 

Numar produs: 0612
Preţul nostru:
20 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Vinil luminos, Fără film de transfer, Film de protecție la rupere și lipit pe perete, ușor de utilizat.
Materialul este acrilic luminos, fără imprimare verde deschis la zi, verde luminos noaptea, costum pentru camere pentru copii
Produsul are nevoie de lumina soarelui in timpul zilei, apoi ilumineaza noaptea.

MjIxMjFh