Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Leonardo da Vinci - Trebucheta


    

Leonardo da Vinci - Trebucheta

Nou

Stoc DA

 

Preţul nostru:
100 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Trebucheta Leonardo

Acest model de trebuchetă, în timp ce este inspirat din desenul lui Leonardo, nu este o replica exactă.

S-au scris multe despre operele de artă ale lui Leonardo, dar, de asemenea, despre abilităţile sale ştiinţifice şi de inginerie - din jurnalele sale, notiţe şi desene (în total 13.000 de pagini!). El este, de asemenea, cunoscut pentru desenele sale de arme, întrucât a trăit în perioade de conflict, şi în timp ce data exactă a acestui desen nu este cunoscută, s-ar putea presupune că a fost în jurul anilor 1482-1485, când a desenat alte arme similare şi atunci când au avut loc invazii repetate, din partea diverselor ţări şi oraşe-state, unde a trăit. După cum s-a menţionat pe copertă, el a fost în căutarea unui loc de muncă sub ducele de la Milano, iar acest desen poate fi făcut parte din CV-ul lui!Faptul că nu există alte desene indică faptul că nu a trebuit să facă planuri detaliate - multe dintre armele sale au doar una sau două desene. De interes este faptul că trebucheta a fost un motor de asediu bine cunoscut încă din vremurile medievale, şi toate desenele sau modelele anterioare au avut două catarge de susţinere cu o bară transversală între ele, dar Leonardo a fost capabil să îi atribuie acestei arme minunate propria lui semnătură - singura pe care am văzut-o vreodată cu un singur catarg! El a avut, de asemenea, o abordare interesantă a catapultei - verifică kit-ul nostru şi pentru acel motor de asediu!Sperăm că aveţi multe cuceriri cu noua trebuchetă şi bucuraţi-va lansând argilă şi alte elemente moi sau interesante prin casă (de fapt, poate că ar trebui să o duceţi afară!).

Sperăm să va distraţi construindu-l şi să aveţi multe ore de distracţie lansând proiectile.

Un Produs Pathfinders - Canada

Fabricat de SabMatt - Taiwan

Recomandat +8 ani

MDhkZT