Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Leonardo da Vinci - Pod


    

Leonardo da Vinci - Pod

Nou

Stoc DA

 

Preţul nostru:
50 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Podul lui Leonardo Da Vinci

Leonardo da Vinci a proiectat o serie de poduri care au captat imaginația oamenilor de sute de ani.

Acest pod, numit uneori "podul de urgență", este interesant, deoarece odată contruit, presiunea pe partea de sus ii crește de fapt rezistenta, întrucat greutate leagă grinzile împreună.

Inițial proiectat să fie fixate împreună, am adăugat niște caneluri mici pentru a ajuta la menținerea grinzilor în loc. Odată ce l-ati construit, testați-i rezistenta!

Un Produs Pathfinders - Canada

Fabricat de SabMatt - Taiwan

Recomandat +7 ani

NGFjMTd