Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Leonardo da Vinci - Ornitopter


    

Leonardo da Vinci - Ornitopter

Nou

Stoc DA

 

Preţul nostru:
200 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Ornitopterul lui Leonardo

Leonardo Da Vinci a fost un inventator prolific şi un artist care a avut un simţ ascuţit în lumea care îl înconjura. Fascinaţia sa legată de zbor este ilustrată în multe dintre desenele sale prin aripi de păsări, sau maşinării zburătoare.Desenul său cu ornitopterul mimează aripile unei păsări în mişcare cu diferite modalităţi, folosind o maşinăria de tip bicicletă cu pedale şi una cu mânere şi picioare care odată împinse sau trase, mişcau aripile. Acest model este inspirat de cel din urmă şi am folosit unul dintre desenele sale conice cu angrenaje şi am schimbat câteva elemente, pentru a face un kit mişcător pentru tine.S-au scris multe despre Leonardo da Vinci şi desenele lui ilustrând maşinării zburătoare. Totuşi, nimeni nu ştie dacă el a încercat să contruiască vreodată una. Leonardo se pare că a înţeles mişcarea aripilor şi a desenat multe aparate mecanice încercând să imite acţiunile aripilor păsărilor (atât tracţiune cât şi propulsie). Totuşi, este clar că nu a înţeles noţiunea importanţei formei aripii, şi că împreună cu acţiunea de pompare, forma aripii este decisivă în succesul zborului unei păsări. Scrierile lui indică, că el a înţeles că aerul este oarecum fluid, ca apa, şi că putea fi impins în jos cu scopul de a ridica ceva în sus, aceasta fiind premisa elicopterului său (şurubul aerian), dar fără forma potrivită a aripii, a fost predestinat să eşueze (mai erau şi alte probleme, precum greutatea).Modelul tău este inspirat din desenele lui Leonardo, dar nu putem spune că urmăreşte cu exactitate desenele sale, pentru că aripile nu sunt articulate în mijloc, iar unele mânere şi tampoane ale picioarelor pe care le-a desenat nu se regăsesc în acest model. Am adăugat de asemenea o roată conică pe care a desenat-o Leonardo, cu un ax cu piston, care ne-a plăcut pentru că combină roţile sale dinţate cu ornitopterul său (şi făceau aripile şi pilotul să se mişte!). Acest model ne aminteşte că trebuie să îndrăznim să visăm, şi să nu ne temem să încercăm ceva nou, chiar dacă nu ne putem atinge scopul, să îi inspirăm şi pe alţii să meargă înainte.

Sperăm să va distraţi construindu-l şi să aveţi multe ore de " Zbor "

Un Produs Pathfinders - Canada

Fabricat de SabMatt - Taiwan

Recomandat +9 ani

 

NDllYjEyMj