Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Leonardo da Vinci - Elicopter


    

Leonardo da Vinci - Elicopter

Nou

Stoc DA

 

Preţul nostru:
120 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Şurubul rotativ Leonardo

Leonardo da Vinci a fost un inventator prolific şi un artist care a avut un simţ ascuţit al lumii din jurul lui. În timp ce multe dintre desenele sale ale unor aparate de zbor au ilustrat o încercare de a imita mişcările aripilor de păsări, el a făcut un desen al unei maşini de zbor de tip elicopter, pe care el l-a numit un şurub aerian, deoarece, în viziunea sa, acesta s-ar fi înşurubat în aer.

Leonardo a înţeles că aerul are masă, şi astfel ceva putea fi înşurubat în aer, prin urmare, acest design. Noi ştim că ar exista unele dificultăţi tehnice odată cu începerea rotaţiei, deoarece, de îndată ce coronamentul şi baza s-ar ridica, nu ar fi nimic solid de pe care aparatul să se împingă, iar rotaţia s-ar opri (şi gravitaţia îşi va lua revanşa). Vom discuta despre metodele care ar putea funcţiona la finalul manualului, dar nicăieri în notele sale, nu găsim vreo informaţie despre aceste metode ca fiind testate. Noi înţelegem că el a fost oarecum secretos cu invenţiile sale, aşa că poate a testat unele metode, iar noi nu am aflat niciodată!

Sperăm să va distraţi construindu-l şi să aveţi multe ore de distracţie .

Un Produs Pathfinders - Canada

Fabricat de SabMatt - Taiwan

Recomandat +9 ani

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NmIyMjE