Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Leonardo da Vinci - Catapulta


    

Leonardo da Vinci - Catapulta

Nou

Stoc DA

 

Preţul nostru:
120 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Catapulta Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci a fost un inventator prolific şi un artist care a venit cu idei noi şi invenţii reproiectate în trecut. Această Catapultă este una dintre remodelările sale, din catapultele medievale de circa 600 de ani.

Doar două desene ale catapultei sale au fost găsite, iar noi l-am modificat pentru a fi mai uşor de fabricat şi pentru a le folosi, ca un model de lucru istoric.

Catapultele au fost inventate pentru prima dată în Grecia Antică şi în Imperiul Roman, dar ideea noastră comună dintre ele vine de la modelele pe care le vedem în era Medievală, care au folosit puterea de torsiune cu frânghie răsucită pentru a le face să funcţioneze.

Leonardo da Vinci a reinventat catapulta oarecum şi a folosit energia primăvăratică stocată în lemn curbat pentru a da putere braţului oscilant.

Un Produs Pathfinders - Canada

Fabricat de SabMatt - Taiwan

Recomandat +8 ani

 

 

M2MxOT