Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc trivial persuit


    

Joc trivial persuit

Hasbro 12+

Stoc DA

 

Numar produs: 0897
Preţul nostru:
10 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Facilitati : carti de 55 intrebari, 54 carduri de acțiune 1 Prezentare prezentare : The cardurile întrebare fiecare apar șase întrebări pe diverse categorii. Soluțiile sunt pe spatele fiecare carte. Problema Zonele sunt împărțite în geografie, divertisment, istorie, arta si literatura, stiinta si tehnologie, sport si distractie. Cardurile de acțiune pot fi găsite aceste categorii. Există, de asemenea, carduri sălbatice și Klau. O carte servește ca "Summer", un alt prezintă categoriile ca o privire de ansamblu. țintă :. Fiecare jucător încearcă să colecteze carduri in sase categorii diferite , cărțile întrebarea veni ca un stack mixt în mijlocul mesei. În plus, soneria și prezentarea generală sunt plasate. Cardurile de acțiune sunt amestecate de un jucător înainte de a ajunge la cinci cărți mâna. Restul, de asemenea, vine în centrul suprafeței de joc. Jucatorul activ începe prin strângerea alt card acțiune. Apoi El joacă o carte din mână. Dacă este o carte cu un stil întrebare, vecinul din dreapta trage cartea de sus a stivei și citește întrebarea jucător activ la întrebarea corespunzătoare categoria dorită. Când un Joker, jucatorul activ poate decide care categorie ar trebui să fie ales. Dacă întrebarea este răspuns corect, jucătorul pune cardul de acțiune a câștigat deschis la partea sa. Dacă răspunsul este greșit, cardul a jucat este un morman centrală decartare. Atunci când un răspuns greșit, fiecare jucător poate lua rapid cardul de vară, pentru a se numi o soluție. Este această soluție corectă, veți obține broșura pentru cardul acțiune. Atunci când un răspuns greșit, cu toate acestea, jucătorul activ poate lua orice acțiune alt cardul am câștigat deja și a pus în propriul său stoc. Dacă "furat" carte este jucat, vă desemneze un alt jucător, pe care o puteți lua una din cărțile sale a câștigat. Acest lucru poate preveni doar de furt, el joacă o carte bloc răspuns. Într-un "dublu-furat" carte poți fura un total de două cărți de unul sau doi jucători. Jokeri sunt excluse de la furt.Jocuri de noroc : cineva poate câștiga șase cărți de acțiune diferite, jocul se termină. Nota : faimosul joc ghicitul este acum disponibil într-o cutie compactă pic. Ideea joc a fost făcut destul de bine pus în aplicare și face unele distractiv, pentru a concura cu ceilalți. Un factor furie nu trebuie subestimat reprezenta cărțile Klau, de care nu se poate proteja întotdeauna. Pe de altă parte, este astfel concepută încât jocul va fi interesant și, de asemenea, destul de chiar obține hărți de la categoriile în care nu sunt deosebit de priceput. Cardurile cauză sunt colorate diversificate.

Tradus de pe http://ftp.informatik.rwth-aachen.de/keirat/txt/T/TPSteal.html

Jocul este sigilat.

OThhYzEy