Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc tactic Gold Connection


        

Joc tactic Gold Connection

Schmidt 10+

Stoc DA

 

Numar produs: 0121
Preţul nostru:
30 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Placa prezinta 14 seifuri care sunt adăpostite într-o cameră. Seifurile sunt aranjate sub forma de cifra opt. Jocul este complet si cum zic unii sofisticat. Împrumutând elemente de clasic "forța norocul" jocul lui, nu se poate opri , Sackson plasează participanții la rolul de jefuitori de aur în acest joc. Jucătorii se deplaseaza la diverse locații în interiorul unui seif plin cu lingouri de aur. Zarurile sunt laminate pentru a capta bare cu numere pe ele, cu ideea că barele numerotate-mari, care sunt departe de locul de plecare pe care rândul lor sunt barele de aur cele mai dificile pentru a dobândi. Puteți continua colectarea de aur pe rândul până când, fie dor de o încercare zaruri sau să decidă care le-ați adunat suficient pentru o tură. Se joaca intre 2 si 4 jucatori. Durata jocului este de 60 minute .  Jocul este complet si este intr-o stare foarte buna .

ZmZlNjIzMj