Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc tabla magnetica cu forme din lemn 3+


    

Joc tabla magnetica cu forme din lemn 3+

Stoc DA

 

Numar produs: 0128
Preţul nostru:
50 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul nu este nou. Un joc de magneți care conține 32 de blocuri magnetice colorate din lemn (vezi imaginea), nu există limite pentru imaginație. Potrivit pentru copii de la 3 ani. Modul de joc poate fi proiectat din elementele magnetice. Deoarece formele simple stimulează imaginația și creează imagini în varietate neimaginată. 32 de blocuri magnetice din lemn de diferite forme, culori și dimensiuni se lipesc pe placă. Varietatea colorată de elemente permite copilului să creeze imagini și imagini noi și din nou. Formele simple stimulează imaginația, creează imagini în varietate neimaginată, intuitivă sau bazată pe șablon. Jocul contine 32 de forme din lemn , o plata magnetica si sablon. Jocul este complet si arata foarte bine.

MTM1Y