Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc primul meu calcul


    

Joc primul meu calcul

Schmidt

Stoc DA

 

Numar produs: 0656
Preţul nostru:
25 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Este un joc educativ foarte bun pentru copii pentru a invata copii adunarea si scaderea pana la cifra 12. Este un joc distractiv si amuzant si in felul acesta copilul invata fara sa isi de-a seama cifrele de la 1 la 12.Pentru cei mai micuti pot sa numere cartoanele cu imagini si sa iti spuna car este numarul potrivit pentru acel carton.

NDVkMTk2N