Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc memory cu dinozauri


    

Joc memory cu dinozauri

Kosmos 4 ani+

Stoc NU

 

Numar produs: 0403
Preţul nostru:
15 RON

Specificaţie completă

Jocul nu este nou .  Care Dino este Tyrannosaurus Rex, Brachiosaurus, Triceratops și Pleziozaur - 48 de carduri  zburda pe masă, trebuie sa gasesti doua de acelasi fel  și poti distinge un T-Rex de un Stegosaurus.? Jucătorul care a putut găsit cele mai multe perechi  la sfârșit câștigă acest joc. In total sunt 48 de carduri cu diferiti dinozauri.   Jocul este complet si arata foarte bine.

YWZkNzg2Zj