Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc marea cursa a cartitei


    

Joc marea cursa a cartitei

Stoc NU

 

Numar produs: 0412
Preţul nostru:
35 RON

Specificaţie completă

Jocul nu este nou . Toate alunite de pe lopeți lor! Acum este săpat ca un nebun! Dar fii atent!  În sol obstacolele spectaculoase vă ascuns de acolo blocând drumul cu bolovani mari. În plus, grădinari Tietze încearcă să te oprească la săpături. Cine sapă ca esteri în grădina de legume Bauer Tietze lui, primește recompensa Goldene Schaufel și un mol Mega anului! 1 Program  , 4 moli cu Aufstellfüsschen , 4 bolovani cu Aufstellfüsschen  ,1 Holzwürfel ,  1 Goldene Schaufel 1 instrucţiuni  , jocul vine in ambalajul original, inclusiv toate piesele mici. Este într-o stare excelenta.
Vârsta: De la 4 ani

Timpul de joc: Aprox 20 minuteJ

ucători: 2 până la 4 jucători

Yjg2MTY4