Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc furnicar

Schmidt 5+

Stoc DA

 

Numar produs: 0533
Preţul nostru:
50 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou . Ambalare: cu baterii masina de joc este un disc rotativ, treceți peste diferitele obstacole din Plexiglas și sunt fixate de un capac. La marginea există patru diapozitive la care plasați anteaters și lăsați în mișcare. Acest lucru vă permite să capturați în prezent în furnici de jucării și să treacă într-o cameră. Intregul joc este realizat din material plastic robust și funcționează chiar și după ani.Obiectiv: Fiecare jucător are un furnicar și setează-l la rampa de culoare de potrivire pe care el pune anteater. Sarcina jucătorilor acum este de a prinde culoarea de potrivire și de furnici herumwuselnden rapid.După ce dispozitivul este pornit, prin urmare, furnicile din jurul flutura și toată lumea este încercarea de a prinde numai propriul posibil. Dacă observați că un jucător are aproape nici furnicile proprii mai mult in afara, trebuie să deschidă propria cușcă, eliberând astfel furnicile captive din nou. Dar cea mai mare parte furnici de aceeași culoare merge lin înapoi în aer liber. Sfârșitul jocului: Odată prins de către un jucător toate furnicile, se poate numi „stop“ și câștigă jocul. Jocul este complet si functioneaza perfect . Sunt instructiuni in limba franceza .

OGMwYj