Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc educativ intrebari si raspunsuri cu baterii


    

Joc educativ intrebari si raspunsuri cu baterii

Stoc DA

 

Numar produs: 0385
Preţul nostru:
25 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Cutie cu chestionare imprimate pe două fețe și foaie de instrucțiuni.
O lamă de plăci cu circuite imprimate generează răspunsul corect sau rău cu presiunea degetului asupra difuzoarelor. Chestionarele sunt plasate pe placa de circuite imprimate, iar răspunsurile corecte sunt recomandate prin presiunea degetului.
Încearcă și lucrează. Sunt chestionare din toate domeniile pe care copii trebuie sa le stie.
2 baterii noi (AA) trebuie adăugate în folie suplimentară (sub inserția cartonului). Funcția lor nu poate fi garantată de un timp de stocare mai lung.
Componente: specifice fiecărei limbi
Jocul arata foarte bine.

ODE5M