Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc educativ

Moses 4+

Stoc DA

 

Numar produs: 0119
20 RON
Preţul nostru:
15 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Instructiunile sunt in limba germana.

Jocul este format din 25 de cărți, tipărite față și spate, cu sarcini, și cazul de card, care este controlul soluției simultan.Cartela special, este de a pune într-un compartiment divizat pe centru și în una din cele 6 găuri este atunci soluția pentru a vedea.
Am constată la prima că sarcinile au niveluri diferite de dificultate. Destul de simplu, cu doar numărul de, apoi se adaugă și doar câteva trebuie să se înmulțească sau divizare. Dar totul a vitezei de până la 10. Faptul că există cărți care pot fi foarte dificil, de asemenea, sorteze prima și a juca mai târziu.
Patru, frumoase animale desene animate pictate diferite reprezintă sarcinile înainte. Ele sunt decorate variate.Există mai multe întrebări cu variante cu 6 răspunsuri posibile. Acestea sunt ilustrate cu obiecte, cu numere sau cu Wuerfelaugen.

Surpriza și auto-control, cu Guckloechern este superb și fiica mea a placut cel mai mult. Imi place de asemenea, dimensiunea, acesta poate dura mai bine pe drum și să se joace întotdeauna atunci când trebuie să aștepte undeva. Am fost un pic sceptic, va organiza atâta timp cât cutia de carton, pentru că este încă foarte tensionat ca un control de soluție. Dar a fost placut surprins, jocul in ciuda mult și nu foarte atent de manipulare se păstrează foarte bine. Jocul este de peste 4 ani, se poate la interesul joacă deja ceva mai devreme. fiica mea a fost de 3 3/4 și am luat cărți de sarcină, cu care ea a fost copleșit de joc. Tradus cu google translate de pe site-ul http://www.sprachhexen.com/spiele/lernspiele_neu.htm

ZTVjZDNk