Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca





Mad Matt-r (NOU!)




Video prezentare - Sand Paint




Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc domino Thomas si prietenii


    

Joc domino Thomas si prietenii

Schmidt 3+

Stoc DA

 

Numar produs: 0385
Preţul nostru:
25 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou  Este un domino clasic doar ca cardurile au imaginile prietenoase cu trenul Thomas si prietenii lui . Jucătorii încearcă să creeze carduri Domino, astfel încât motivele fiecare se potrivesc unele cu altele și la sfârșitul obține un șarpe lung de domino cu Thomas și prietenii săi. Componente: 28 de cărți Domino 1 Instrucțiuni .
Cardurile sunt in cutie de metal. Jocul arata foarte bine .

ZTI4NTBjZm