Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc de viață

MB Spiel 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0079
Preţul nostru:
35 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou .  Acest lucru este, de asemenea, în noua ediție a jocului clasic MB de viață centrul tablei de joc design elaborat. Fascinatia pentru a face CV-ul ludic și să câștige cât mai mulți bani pe diferite posturi sunt elementele centrale ale populare bord joc de familie. Ca fiul omului va deveni brusc un tată de gemeni, mama ar din nou, la fel ca toate căsătorit în alb și tata în cele din urmă se pot bucura de viața lui ca un milionar loterie. Cubul este omis, deoarece roata norocului este cu numerele 1 - 10, mișcarea de puncte de pe drumul vieții înainte. Punctul de plecare este aceeași pentru toți jucătorii. Ai nevoie de a decide ce cariera pe care doresc să înceapă și să se confrunte cu întrebarea: Studierea sau intră direct în viața profesională? Crossroads pe tabla de joc colorat cu munți și clădiri, jucătorii fac timp și din nou noi decizii în cazul în care călătoria conduce permițând în același timp pentru a face viața chiar a început în mod diferit. Pe călătorie interesantă prin viață așteaptă jucători de patru câmpuri colorate diferite de acțiune care decid jocul. În funcție de culoarea, jucatorul are instrucțiunile din urmărire câmp sau este liber să aleagă dacă să accepte „sfaturi“. Câștigătorul, are la sfârșitul jocului, adică în „pensionare“ pe cei mai multi bani, iar cea mai mare sumă a acumulat la sume de pe carduri de stil de viață. Chiar si copiii de 8 ani poate începe deja călătoria prin viață, datorită simplu joc mecanic, pentru finalizarea cu succes necesită mai presus de toate o mare de noroc și de calificare. Un bogat proiectat tabla de joc cu munți, un pod și case, precum și structuri clare. Pentru 2 - 6 jucători. Jocul este complet , cutia prezinta semne de uzura.

YjVmMDEyOW