Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc de strategie Denker


    

Joc de strategie Denker

De strategie +7

Stoc DA

 

Numar produs: 0117
40 RON
Preţul nostru:
35 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Amestec de Rummy și Domino. 72 țigle și 12 dale sălbatice cu fața în jos. Pe fiecare piesă este o literă și un număr. Desenați o țiglă, încercați să-l puneti în seturi (3 de un fel etc.) în cazul în care fie numărul sau litera este în creștere. Puteți aranja toate piesele de la toți jucătorii noi, dar ai grija de clepsidra, dacă expirarea timpului orice țiglă care nu este ADIL jos valabil merge la mâna. Primul jucător fără tigle castiga. Jocul este complet si este intr-o stare foarte buna . Se joaca intre 2 si 4 jucatori.

YTIxNTM3N