Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc de memorie


    

Joc de memorie

Lyra 4+

Nou

Stoc DA

 

Numar produs: 0819
Preţul nostru:
15 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Potrivit pentru 2 sau mai multi jucatori, copiii de la 4 ani

Ideea de joc:

Toate cardurile Mainzelmännchen sunt distribuite în mod egal și plasat cu partea de imagine pe masă. Primul jucător se transformă într-o carte și pune-l la loc. Acum, el se întoarce la un al doilea cartonaș, așa că acum ambele Mainzelmännchen pot fi văzute de toți jucătorii.

Sunt ambele cartele identice (de exemplu, de două ori Fritzchen), el poate păstra și încă o întoarce din nou două cărți. El acoperă acum două Mainzelmännchen diferite pe, acestea sunt acoperite pus înapoi pe masă. Acum rândul său, următorul jucător.

Cel mai important lucru este să vă amintiți cât mai multe Mainzelmännchen diferite pentru a realiza mai târziu în detectarea cardul multe meciuri.

Jocul se termină când cartonase sunt pe masa de la sfârșitul. Câștigătorul este cel care a arătat că cele mai multe cupluri.

Joc caracteristici:

34 haioase, carti de joc (12 de mari dimensiuni x 8 cm), ideal pentru maini copii, cu desene mari din șase Mainzelmännchen diferite în diferite ipostaze și deghizări 1 set de instrucțiuni

Jocul este sigilat.

NDFjNGRhYz