Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc de creatie Școala de țesut Beluga School


    

Joc de creatie Școala de țesut Beluga School

Stoc DA

 

Numar produs: 0131
Preţul nostru:
20 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul nu este nou . Potrivit pentru copii sau orice țesător care vrea să învețe simple ambarcațiunide țesut. Creați eșarfe din țesătură, pălării, draperii de perete, covorașe de masă și alte meșteșuguri. - introducerea instrumentelor minunate în țesătură - foarte rapidă pentru a tese - Marcă: Beluga (germană)
Material cadru: Lemn Dimensiune: 44.5 × 35.5 × 3.5cm
Postul include: Cadru de țesut x 1, război × 1, pieptene × 1, navetă × 3, fire de lână.
Lățimea poate fi țesută de 28 cm, lungime nelimitată.
Nu am pieptenele si nici ate. Ceea ce se vede in poza.

NDUxOGIzZD