Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc de carti cu dinozauri


    

Joc de carti cu dinozauri

6+

Stoc NU

 

Numar produs: 0169
Preţul nostru:
10 RON

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Cvartetul de atu cu gigantii ori primordiali Modelele dinozaur - cel dinozaur Tyrannosaurus Rex la Brontosaurus - sunt creaturi fascinante ale preistoriei. Cine este cel mai lung, care este Dino cel mai agresiv? Și , înainte de cât de multe milioane de ani , a trăit giganți într - adevăr? Prin dinozaur atu cvartet, pe langa un cvartet clasic (întotdeauna patru cărți trebuie să fie colectate împreună la un cvartet) și un joc atu se răcească jucat. Patru categorii de active interesante (lungime, agresivitate, greutate și durată de viață) sunt susținute de informații suplimentare (cum ar fi habitatul, hrana si Informații suplimentare) completează și să facă TOP experiență ASS dinozaur joc pentru toti fanii. Un joc pentru 2 până la 8 jucători cuvârsta cuprinsă între 6 și la 100 de ani

Cel cu ursul nu mai este.

ZDdmYTI