Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc de calatorie Donald cautatori de comori


    

Joc de calatorie Donald cautatori de comori

MB spiel 5+

Stoc DA

 

Numar produs: 0461
Preţul nostru:
17 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Joc de călătorie Donald căutători de comori din seria Disney prieteni, caseta de joc compact, ideal pentru călătorii, timp de aproximativ 10 minute de joc pentru 2 jucatori, varsta cuprinsa intre 5
Kitul conține: Box (= insides smoală), placă turnantă + pointer 10 cufere cu comori, 1 foaie de autocolante - înălțimea cutiei aproximativ 18 cm. Pe partea din spate a pachetului este un set de instrucțiuni detaliate pentru joc in limba germana. Dupa cum se vede si in poza cartonul este deslipit si are semne de uzura, jocul este nou ,piesele sunt sigilate.

Y2I5NTU0O