Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc de bord, "Jocul Anului"


    

Joc de bord, "Jocul Anului"

MB 7+

Stoc DA

 

Numar produs: 0165
45 RON
Preţul nostru:
30 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou .

14 jocuri simultan - astfel încât caseta se joacă într - adevăr toate iau pe rând, în funcție de domeniu, pe terenurile personajului. Cele 14 jocuri sunt la fel de diverse ca biliard, bowling, șir de cuvânt sau a pune pe verde. O combinație neobișnuită de jocuri într - un joc de familie independent, distractiv în cazul în care toată lumea poate chanche trebuie să exceleze în orice subzonă.  Tipuri de jocuri de divertisment pentru copii, jocuri de societate, jocuri de activitate, jocuri de familie

Jocuri cu care rulează, zaruri și elemente de acțiune * 2 -4 jucători de la vârsta de 7+

Jocul este complet si arata bine.

NDUzNzI