Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc cu tije magnetice tip geomag


    

Joc cu tije magnetice tip geomag

6+

Stoc NU

 

Numar produs: 1012
Preţul nostru:
80 RON

Specificaţie completă

Este un produs de învățământ magnetic, extrem de versatil și puternic, care stimulează creativitatea, descoperirea și distracție. Compus din doar două componente de bază este fascinant să observăm cum copiii încep prin construirea de modele de baza si progresul rapid pentru a descoperi că barele magnetice au puterea de a se respinge atât și de a se atrage. Forță și tactilitate magnetic  sporește învățarea prin implicarea elevilor de la ambele perspective creative și tehnice. Sistemul constă din Geomag precizie turnat acoperit cu plastic barele cu un magnet de sud-polarizat la un capăt și un magnet polarizat nord la celalalt. Barele sunt pur și simplu conectate împreună, folosind bile de oțel placat cu nichel. Cu această jucărie copilul dumneavoastră poate crea structuri uimitoare în timp ce învata despre magnetism, fizica și geometrie. Setul este complet. Cutia are semne de uzura. Sunt 72 de piese.

MzhhOTQy