Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc cu locomotive Chuggington


    

Joc cu locomotive Chuggington

Schmidt 4+

Stoc DA

 

Numar produs: 0463
Preţul nostru:
45 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Locomotivele sunt în afara!
Excitantă Lokomotiv - Cursa pentru copii de la 4 ani.  Astăzi, în Chuggington este marea cursa a locomotivelor. Koko și Bastian nu pot aștepta până când începe în cele din urmă. Dar ceea ce face pentru Wilson, deoarece? El lasă-ne merge - repede după aceea, vom obține chiar unul!

Jocul contine : 24  piese de puzzle cartonate , 1 locomotiva Wilson (baterii), 4 caractere, și un zar 1 specific. Instructiunile sunt in limba germana, italiana si franceza. Jocul este complet si arata foarte bine, cutia prezinta unele semne de uzura.

Se joaca intre 1 si 4 jucatori . Timp de joc 10 minute.

YjkxMGU