Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jucarii » Joc cu baterii Autsch! +4 ani


    

Joc cu baterii Autsch! +4 ani

Stoc NU

 

Numar produs: 0170
45 RON
Preţul nostru:
35 RON

Specificaţie completă

Scopul jocului:
jucătorul care în cele din urmă, aduna 100 de puncte este castigatorul. Declaratie joc Board: Placa este alimentat de baterii . și are un control acustic . Placa conține 4 alunite cu culori casca galben, portocaliu, roșu și verde în plus există un buton de volum . comutatorul de alimentare buton situat pe partea - modul single player, modul multiplayer:. Nivelul I și mod multiplayer: Etapa II Toate procedurile sunt explicate de o voce "copilărești" sau . Însoțite de diverse zgomote juca: MULTIPLAYER funcție de dificultatea auzi propriul start-melodie. - Nivelul I: lumini cască și zgomot de detectare se aude. - Nivelul II Strălucirea casca cade. Fiecare jucător alege un mol de. (în 2 jucători pot fi selectate 2 mol.) O culoare cască se aprinde și veți auzi un sunet. Jucătorul a cărui culoare este casca, bate la mol lui. De acum înainte, altele decât ei zgomot de detectare și jucătorul trebuie să Aviz bun pentru această rundă . aliniat la fiecare jucător ca piesa temă. Mai mult sunete la sfârșitul unui zgomot Joker care sună asistent aleatoriu înapoi în joc. Jucătorul care lovește cel mai rapid timp pe casca lui și devine Joker 10 puncte. Apoi, jocul începe. se aude un zgomot. Jucătorul a cărui sunet este trebuie să taie cât mai repede posibil la mol sale. Boing! - Super! Jucatorul primeste 20 de puncte. ÄÄÄTSCH! - Medicul echipei încearcă, alunita a fost prins prea târziu sau a fost lovit pe cârtița greșit. Acest lucru oferă 10 puncte deducere. De exemplu: Am stabilit un mol cu cască roșie decât a mea. Sunetul meu este câinii lătrând. Câinele latră sunete și am deschis casca mea roșie. Am draufgeschlagen timp și Boing! Tone va suna. Daca un jucator ajunge la 100 de puncte, jocul se termină în mod automat. Rapoartele de voce Mole la concluzia despre scorul. 1 jucător începe jocul în care o piele de orice Mole cu ciocanul. Poti incerca cât mai curând posibil pentru a bate casca intermitent care lumina se mereu. Dacă ausgesummt 10x (! ton ÄÄÄTSCH), jocul se termină . 1000 de puncte este punctajul maxim care poate fi atins. Concluzie: . Manualul de joc este scurt și ușor de înțeles Materialul joc . este fabricat din plastic și deține o mulțime de careului joc ar putea fi puțin mai mare, ca tabla de joc și ciocanele trebuie să fie bine stratificat, astfel, se poate concluziona că cutie. Un avantaj este faptul că de câteva piese de performanță sunt disponibile care ar putea fi pierdute. Prin urmare, este bine potrivit pentru a ține departe.

ZDk2YzJmN