Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc cu Intrebari

Noris 5+

Stoc NU

 

Numar produs: 0080
20 RON
Preţul nostru:
16 RON

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. 110 Test Cards, 110 ilustrații, 110 întrebări și răspunsuri pentru copii de la 5 ani. "Menține hibernare broasca?" "Care sunt mică bucată de hârtie pe care trebuie sa ramanem la o literă?" Unele întrebări de la prima cunoștințele - test, poate citi cititorii început deja proprii. Ilustrațiile colorate fac copiii mai ușor pentru a găsi răspunsurile corecte. Primul meu cunoaștere test - distracție în procesul de învățare pentru a citi! Ideal pentru acasă și la școală!  Jocul este in germana.

  • Conținut: Program 110 colorat, întrebarea cu două fețe și răspunde carduri, 6 bucati de joc, caseta de sortare, 26 litere chips-uri, "rade" chips-uri răspuns, 1 zar, instrucțiuni.
  • Pentru copii de la 5 ani.
  • Pentru 1 până la 12 jucători.


ZWZmN2Ex