Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc clasic abstract


    

Joc clasic abstract

Kensington 7+

Stoc DA

 

Numar produs: 0147
Preţul nostru:
25 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul arata bine fara urme de uzura.

Placa este format din 7 blesteme, una în centru și șase din jur. Blesteme sunt unite de pătrate de-a lungul laturilor, și pătrate sunt unite de triunghiuri. Jocul este jucat pe intersecțiile în care liniile de aderare. Jucătorii joacă o singură bucată, din 15 lor, într-un moment, până când toate piesele sunt plasate, apoi piesele sunt deplasate una câte una de la unul la altul intersecție.Dacă un jucător are o bucată, la toate cele trei puncte de triunghiuri, el poate repoziționa orice 1 din piesele adversarului său. Dacă un jucător controlează toate 4 puncte de un pătrat, apoi el poate repozitiona 2 din piesele adversarului său. Obiectul jocului este de a controla toate cele șase puncte de un hex.

MmVlNGZlMj