Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc VINTAGE 80s SCORPION


    

Joc VINTAGE 80s SCORPION

Spear Spiel 1983

Stoc DA

 

Numar produs: 0973
40 RON
Preţul nostru:
30 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Scorpion este o variantă elegantă de pe Pachisi / Ludo stilul de joc de curse.

Placa cuprinde o piesă în formă de S a ridicat cu adâncituri acoperite cu postav pentru aruncarea zarurilor. Piesele de dimensiuni poker-cip, relief cu scorpioni, de asemenea, stivă frumos pe suprafata de joc impresionant proiectat și atractiv.

Cursa începe cu jucătorii care intră piesele lor pe pista galben. După 18 spații, atunci când la sfârșitul S inițial a fost atins, jucătorii dublu-back pe ei înșiși, luând drumul negru să se întoarcă acasă. Twist constă în 
faptul că un scorpion poate "înțepe" o alta, nu doar de aterizare pe același spațiu, dar și de aterizare pe un spațiu adiacent pe cealaltă pistă colorate. Acest lucru permite un jucător pentru a împiedica adversarii sau pentru a stimula propria poziție prin trecerea scorpioni pe cealaltă pistă.

Din păcate, normele mai degrabă minimalist furnizate nu acoperă orice eventualitate gameplay. În special, bat-on efect care apare frecvent pe o masă aglomerată, unde un "înțepat" scorpion poate înțepa accidental alta nu este explicată în mod satisfăcător.

Jocul arata foarte bine.

MGFlNWFm