Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc Trivial Pursuit Copii


    

Joc Trivial Pursuit Copii

6+

Stoc DA

 

Numar produs: 0954
Preţul nostru:
17 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Pentru copii cu varste cuprinse intre 6-10ani . Acesta include 1500 intrebari cu privire la benzi desenate și povești, cântece și poezii, sport și jocuri, plante și animale, artă și geografie și cheltuieli diverse si tot felul. În aceste zone, copiii știu bine, au o mulțime de bucurie în joc și să continue să învețe ceva despre asta.

OGRlZDU