Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc TopWords

Parker 9+

Stoc DA

 

Numar produs: 0073
Preţul nostru:
45 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou . Toată lumea știe Scrabble. Topwords nu este nimic nou.
Fiecare jucător primește șapte litere din sac și începe prima jucător. El pune un cuvânt pe care trebuie să acopere cel puțin una dintre pozițiile de pornire în mijloc și a obține puncte. Fiecare literă a unui cuvânt în valoare de un punct. Dacă toate literele cuvântului pe bord, valoarea sa dublat. Deci CUVANTUL cuvântul aduce 8 puncte. Am pus acum un D pe W I a lua doar 5 puncte (pe o literă, chiar contelui ascuns). J, Q, X, Y și Z aduce două puncte bonus. Pot face MĂRTURISIREA UȘOR, am obține 8 puncte. Jocul câștigă în profunzime, deoarece eu pot schimba cuvinte instrucțiuni broșură deja și trebuie să cred decât Scrabble. Când de stabilire, desigur, trebuie să fii atent ca obtinerea de cuvinte potrivite emerge. Când am pus-o scrisoare care afectează două cuvinte, atunci el trebuie să se potrivească în ambele cuvinte. La început ar trebui jucătorii să fie atenți să nu pentru a pune cuvinte prea exotice. NORNE, un termen pentru zeițe de răzbunare în vechii germani, ceea ce face greu pentru a forma cuvinte noi de la ea. Înainte de joc ar trebui să convină ce cuvinte sunt. Sunt permise inflexiuni sau trebuie să pună o majoritate. Un Google ar trebui să fie acolo, așa cum apar întotdeauna cuvinte pe care niciodată nu a auzit în fiecare joc. Problema de termeni în limba engleză, care sunt mai mult sau mai puțin preluate german, ar trebui să se răspundă înainte. USER este cu siguranță pe buzele tuturor, dar noi trebuie să-l pună? Conform regulii, deja, dar toate sunt de această părere?Jocul se termină atunci când fie toți jucătorii au trecut consecutiv, sau un jucător poate trage nici o mai multe litere din sac. Jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă. Puteți juca bine în limba engleză Topwords prea, dar ar trebui să rezolve înainte de sac de diacritice. Apoi, în timp ce unele lipsesc Ys, dar există o mulțime de cuvinte în limba engleză fără aceste scrisori. În plus, Topwords poate juca foarte bine pentru doi. Interactiunea si tactici, nu există noroc numai în măsura în care nu am nici o influență asupra personajelor desenate și nu știe care sunt coechipierii mei

 

Jocul este complet si arata foarte bine .

ZjQxNDQ4Yz