Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc Top Trumps insecte


    

Joc Top Trumps insecte

8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0952
Preţul nostru:
10 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Insecte și bug-uri sunt printre cele mai interesante și interesante creaturi de pe planeta noastră. Acestea sunt organisme utile care nu sunt într-adevăr iubit de oameni. Poate, 
pentru că știm prea puțin?

Top Trumps insecte și bug-uri sunteți acum posibilitatea de a cunoaște 30 de animale aproape
de a învăța. Dacă Tausenfüsser, țânțar, gândac, bondar sau tarantula? toate animalele sunt explicate în joc de cărți Top Trumps insecte și bug-uri cu informații de fond și ilustrată cu fotografii și grafică dimensiunea comparație. Categoriile Trump vă oferă informații suplimentare.

Ar trebui să fie introdus în categorii viața, raritatea, mobilitatea, factorul ick și riscul. Cei care traiesc mai mult? Assel sau termite? Și ce insecte este o amenințare mai mare pentru alte animale si oameni? Lycosidae sau scorpion? Scopul este de a câștiga toate cărțile celorlalți jucători.

Top Trumps insecte și bug-uri, un joc pentru 3-8 jucători cu vârsta cuprinsă la 10 la 100 de ani.

NzQxYjA