Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Super Quiz la milioane, cu 1650ntrebări


    

Joc Super Quiz la milioane, cu 1650ntrebări

Noris 12+

Stoc DA

 

Numar produs: 0185
20 RON
Preţul nostru:
15 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. O altă ediție a acestui test de succes joc SUPER quiz MILIOANE 1650 întrebări Jucătorii se pun întrebări cu patru variante de răspuns, dintre care doar unul este corect. Cine are dreptate, trebuie să se miște pion pe terenul de milioane înainte. Cine este greșit, un câmp trebuie să se întoarcă. Care a atins primul milion? Quiz este întotdeauna la zi .

YmRkMDV