Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc Six Cubes


    

Joc Six Cubes

7+

Stoc DA

 

Numar produs: 0940
45 RON
Preţul nostru:
38 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Aici este o foarte scurta descriere a forma cea mai de bază a jocului: Jucătorii din rândul rola șase zaruri, încercând să arunce cele (în valoare de 100 de puncte fiecare), cinciari (în valoare de 50 puncte fiecare), și / sau câte trei de un fel (în valoare de 100 de ori numărul laminate, 2-2-2 = 200, etc., cu excepția faptului că 1-1-1 = 1,000). O aruncare de la margine 1-2-3-4-5-6 este special în valoare de 1500 puncte.Un jucător, după puncte de notare, poate fie să se oprească și se adaugă toate punctele de la care rândul la scorul ei permanent, sau arunca din nou folosind orice zaruri nefolosite, încercând să scorul de puncte suplimentare. O aruncare fără combinații de notare se termină rândul jucătorului cu nimic adăugat la scorul permanent. Dacă un jucător marchează puncte, cu toate zaruri rămase, el poate opri, sau să continue a aruncat din nou toate cele șase zaruri nou. Primul jucător pentru a ajunge la 5000 de puncte (sau 10.000 în unele versiuni) câștigă. Privește în oricare dintre sursele enumerate mai sus pentru mai multe detalii și variante (majoritatea bibliotecilor ar trebui să realizeze una sau mai multe dintre aceste cărți). Tradus cu google translate.

Jocul este complet si arata foarte bine.

ZDM4Yj