Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc SchnippSchnapp


    

Joc SchnippSchnapp

Joc de atentie 7-12 ani

Stoc DA

 

Numar produs: 1068
18 RON
Preţul nostru:
14 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou În această reacție, fiecare jucător stive de carton său înainte și jucător activ plasează un card de pe masă. Apoi toți ceilalți jucători, în același timp, să acopere prima carte din stiva lor. Odată ce un jucător descoperă același subiect cu el strigă "fixați" și devine tot acum cărți cu fața în sus. Se câștigă care, în cele din urmă are cele mai multe cvartete.

Moduri de joc: jocuri de reacție pentru copii, jocuri de distracții pentru copii, jocuri de reacție și îndemânare JocuriVârsta: De la 3 ani Durata: ca. 15 până la 20 de minute Număr de jucători: De la 2 player

YzFiNjQ