Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Salvați mediul


    

Joc Salvați mediul

Piatnik 8+

Stoc NU

 

Numar produs: 0605
Preţul nostru:
20 RON

Specificaţie completă

Produsul nu este nou. În joc, avem de-a face cu o interacțiune conștientă cu mediul nostru. Toată lumea controlează prin jocul cărților sale nivelul de poluare, care trebuie să fie cât mai scăzut posibil. Biletele de urgență și cardurile de reparații oferă o schimbare.
Teme: Natură și mediu
Jocuri: Jocuri de cărți, jocuri de învățare Natură și tehnologie

Vârsta: de la 8 ani
Durată: Aprox. 20 până la 30 de minute
Numar de jucatori: Pentru 2 - 4 jucatori
Materiale de redare: limbă specifică
Manual de instrucțiuni: germană
Focus: tactici; fericire

NzZhNzU1