Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Să începem Micul Raven


    

Joc Să începem Micul Raven

4 +

Stoc DA

 

Numar produs: 0909
Preţul nostru:
15 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Caracteristici : 32 harti
oferind : cărțile de joc, fiecare arată grupuri de patru cărți identice. Fotografiile au fost luate de la cărți ilustrate de Annet Rudolph și Nele Moost și au fost trase de Annet Rudolph.
țintă :. În general, nu există în această colecție carte de joc cinci jocuri diferite
. Primul joc "patru labe", este necesar să se colecteze cvartete fiecare jucător aici cinci cărți din pachetul restructurat care ia jucătorului pentru a mana. stivă rămas vine în mijlocul mesei.
Daca esti in tren, vă întreb orice copil, indiferent dacă are o anumită carte. Acest tip de card, dar jucatorul trebuie, de asemenea în sine evident au. jucatorul pârât are un card de acest tip, el trebuie să dea petentul. Copilul poate cere apoi un jucător pentru o carte.
Când cardul întrebat nu este deținut de către jucător, cea mai frumoasă fază a petentul se încheie imediat cu strângere . o carte din teancul și rotiți următorul jucător
Dacă aveți în joc patru cărți aceleași în mână, trebuie să puneți-le deschise.
end Joc : Jocul se termină când s-au format toate cvartete. Câștigătorul este copilul cu mai multe carduri.
țintă : În al doilea joc, "ca atrage" este vorba despre colectarea de cupluri Cardurile sunt amestecate cu fața în jos și apoi expuse în patru rânduri de opt carduri, cel mai tânăr jucător începe jocul ...
La trenul acoperă succesiv două cărți. Dacă ambele carduri arată același subiect, trebuie să ia atât carduri și a pus cu fața în sus. Fiecare tip de card ar trebui să ausliegen prezentate separat. Cu toate acestea, în cazul în care hărțile arată imagini diferite, acestea vor fi întors. În . orice caz, atunci următorul jucător pe tren
, de îndată ce a doua pereche este găsit, Finder este recompensat, de asemenea, prima pereche de cvartetului format astfel este acum sigur de ceilalți jucători ..
zi : După ce toate cărțile au fost luate de pe ecran, câștigă copilul cu cele mai multe carduri de joc.
Scopul : Joc trei de colectare numit "One, Two, Three". Aici fiecare jucător de la gramada punte amestecate ajunge șase cărți în mână. Cărțile rămase sunt în mijlocul mesei, unde se descoperă o carte.
Când este rândul tău, va trebui să ia o carte, apoi aruncați întâi o carte. Puteți lua cardul din gramada tragere sau fie din suprafața de decartare. Apoi alege un carduri de utilaje (poate fi, de asemenea, cardul de doar trasă) și aruncă-le cu fața în sus pe suprafața de decartare.
Dacă este posibil să se colecteze un trio sau cvartet de la aceleași motive, se poate interpreta acest deschis înainte de capturi aruncate înapoi o carte. La un Trio ausliegendes, fiecare jucător poate, în cazul în care este rândul dumneavoastră, crea patra carte lipsesc.
Jocuri de noroc : Cine primul scăpat din mâna cardul câștigă jocul. În varianta, un jucător poate chema din rândul dacă el poate folosi o hartă stocate și schimbă aceste imediat împotriva propriei carte. El poate pune un cvartet dar numai în tren sa.
Scopul : În al patrulea joc, "Uită-te" este vorba despre reacția cărțile amestecate vor fi acordate în întregime pentru jucători acest pune cărțile în fața lui la o punte privată ...
La o comandă jos . Porniți toți copiii, în același timp pe card sus are un player același motiv ca și sine, trebuie să pună repede mâna pe harta player Apoi jucatorul primeste toate cardurile dezvăluit această persoană și le pune deoparte ..
end Joc : Jocul se termină După ce toate cărțile sunt revelate Jucătorul care colectează cele mai multe carduri de alți jucători ..
țintă : ". Te-am prins" ultimul joc al seriei se numește Din nou, cărțile sunt amestecate. O carte este apoi plasat, dar nevăzut în caseta de joc. Cărțile rămase sunt apoi împărțite între jucători, și se pare foarte posibil ca un jucător are mai multe cărți decât orice alt.
Cărțile ia copiii la mâna. Dacă aveți o pereche de două motive identice, s-ar putea aruncați cu fața în sus se imediat.
Daca esti in tren, trebuie să tragă o carte de la vecinul său drept. Dacă vom reuși în care, pentru a forma o pereche, perechea este prevăzută deschis. În orice caz, următorul jucător este apoi trenul.
Jocurile de noroc : jocul merge până doar cartonașul mâna stângă într-un jucător. Acest jucător a pierdut.

Tradus de pe : http://ftp.informatik.rwth-aachen.de/keirat/txt/J/JetztGeh.html

Jocul este complet si arata foarte bine.

OWIxZmM4Yz