Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Ramses al II-lea


    

Joc Ramses al II-lea

Ravensburger 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 1076
45 RON
Preţul nostru:
35 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou si instructiunile sunt in limba germana.

În joc "The Ramses II" este un joc pentru copii de Ravensburger . Comorile ascunse Faraonului ordonează în piramida lui, dar el nu poate aminti unde a rămas această comoară. Obiectul a copiilor, acum este de a găsi comori din nou.

descoperi comori pe teren

Pe teren, comorile sunt distribuite. Aici nici un joc poate unele dintre ele plasează ei înșiși. 1 câmp comoara rămâne gol. Apoi, atunci nu ia nici o piatră piramidă, care ascuns comorile. Astfel, nimeni nu poate aminti mai mult, în cazul în care au fost plasate comorile, pasul este rotit de mai multe ori.

Cele Preparatele nu sunt încă destul de mult, pentru moment hărțile comoara trebuie să fie amestecate. Există o-valent, 2-valente și 3-valente cărți. Fiecare stivă se amesteca bine si apoi se übereinandergelgt asa ca prima sunt căutate cărți de la 1, atunci seria 2 și apoi 3 cărți.

Începând cu "The Ramses II"

Cel mai curajos Jucătorul - după cum se menționează în Manualul de Ravensburger - pornește și acum schimburi o Pryramide în domeniul lăsat liber ca un puzzle de alunecare.

Printre ei obține fie un simbol comoară la lumină sau un nit. Atunci când un nit jucătorul poate trage din nou, gata pentru o comoară fals decât pe card, turn următorul jucător. Dar are o richitgen comoara găsită, el poate lua cartela de pe punte și un nou card comoara este dovedită.

Important: Buna ceas în cazul în care comorile sunt

Profitabilă, ea este, desigur, locațiile comorile pentru a realiza cât mai multe comori pentru a câștiga peste bine în timpul unui joc.

Simbolurile suplimentare pentru chiar mai distractiv

Pentru a face jocul și mai dificilă, provenind de la două-card de simboluri suplimentareadăugate care permit acțiuni speciale (Sandstorm, Scorpion, super-puteri și duel fără milă).Așa că trebuie să se deplaseze de mai multe piramide, la o dată, de exemplu, în superputeri.La începutul sau cu jucători tineri, dar poate fi jucat de asemenea fără aceste promoții speciale.

După ce toate cărțile și, astfel, au fost găsite toate comorile, jocul se termină. Numerele de carduri Treasure reprezintă ambele puncte, care sunt apoi numărate și câștigătorul este determinată.

În opinia mea este "The Ramses al II-lea" nu numai un vânt. Puzzle pe Brettspielart fost într-adevăr minunat și puse în aplicare necesită sau traniert memoria pe termen scurt. Tradus cu google translate de pe pagina http://www.familienbrettspiele.de/zerstreute-pharao/.

Jocul este complet si arata foarte bine. Se joaca intre 2 si 5 jucatori.


ZmI2ZDQ3N