Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Pokemon cu zaruri Junior


    

Joc Pokemon cu zaruri Junior

Hasbro 4+

Stoc DA

 

Numar produs: 0406
Preţul nostru:
22 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou.  Yahtzee Jr. - pentru 2 până la 4 jucători Vârstele 4 și peste

CUPRINS 5 zaruri, 20 jetoane de scoruri, cupă de zaruri, tablou de bord, foaie de etichetă (pentru fabricarea zarurilor)
OBIECT Scorul cele mai multe puncte de rulare ca multe din aceleași caractere Disney pe zaruri, după cum puteți.
CUM SE joaca Numărul de jucători determină câte transformări are fiecare jucător într-un joc.

2 jucători - 5 tururi

3 jucători - 4 tururi

4 jucători - 3 tururi
Fiecare jucator are 5 jetoane de acelasi culoare.
La fiecare rând, rotiți zarurile PÂNĂ LA TREI TIME, încercând să rotiți cât mai multe dintre aceleași caractere Disney. Rotiți stilul Yahtzee ... selectând zarurile pe care doriți să le re-rotiți ... și reînfășurați până la două ori după prima dvs. lansare. Pictograma de zaruri Mickey Mouse este "sălbatică" și se poate număra ca orice caracter pe care îl doriți. Cele mai potrivite zaruri ale unui personaj pe care îl rotiți, cu cât scorul dvs. este mai mare. Pentru a înscrie, adăugați zarurile potrivite ale acelui personaj. Apoi marcați scorul plasând jetonul de potrivire pe tabela de scor.

CUM SĂ SCORE Când vă decideți să opriți rularea sau să terminați cea de-a treia rulare, trebuie să adăugați scorul dvs. pentru acel turn. Ați putea fi lansat un singur personaj, unul de-un fel, 2 de un fel, 3 de un fel, 4 de un fel sau 5 de un fel. Încercați întotdeauna să înscrieți caracterul cu cele mai multe potriviri și plasați indicația de culoare pe tabloul de bord în rândul și coloana corespunzătoare. Dacă rolați un meci de caractere care a fost deja marcat de un alt jucător, plasați jetonul în următorul spațiu de punctaj OPEN spre stânga (număr mai mic) al jetoanelor deja plasate. În cea de-a treia rulare, dacă fiecare caracter pe care îl rotiți este unul pe care l-ați marcat deja, trebuie să înscrieți ZERO pentru acel turn. Plasați oricare dintre jetoanele de caractere rămase pe fața de potrivire pe tabela de scor. Orice jeton plasat în acest Coloană Imagine scor ZERO pentru acel rând.
CÂȘTIGAREA JOCULUI După ce toate turnurile au fost luate și marcate, jucătorii își totalizează scorurile prin adăugarea numerelor de coloană deasupra fiecărei jetoane. Jucătorul cu cele mai mari câștiguri totale.

Pentru a intelege jocul va puteti uita pe https://www.youtube.com/watch?v=DY-HyHhH_eU

Jocul este complet, cutia prezinta semne de uzura.

ZDFlMjYyM