Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc Petropolis

KLEE 7+

Stoc DA

 

Numar produs: 0584
Preţul nostru:
30 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou . Scopul jocului este de a dobândi cât mai multe concesii de petrol și câștigând cel mai mare profit posibil din țările producătoare de petrol. Jucătorul care are cele mai multe concesii și a atins cel mai mare profit, este cel mai de succes magnat de petrol și câștigătorul jocului.informaţii de joc
Teme: Industrie & Tehnologie

Moduri de joc: jocuri de strategie, jocuri de afaceri și jocuri comerciale

Vârsta: De la 7 ani

Timpul de joc: Aprox 60 până la 90 de minute

Jucători: Pentru 3 până la 7 jucător

iComponente: Limbaj specificInstrucțiuni: GermanăFocus: fericire; tactici; strategie

Jocul este complet si arata foarte bine.

ODU2YTgz