Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc Parcat rapid

Parker 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0144
17 RON
Preţul nostru:
10 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jiocul este folosit dar arata foarte bine. Cutia prezinta semne de uzura.

Facilitati: 4 metri de parcare, 38 Park monede carduri, 36 carti de vizita, 16 carduri speciale carduri 32 acțiuni
de prezentare: în micul pachet pătrat patru sloturi pentru carduri și discurile de parcare care nu sunt acolo, cu toate acestea, o potrivire exactă. Cardurile grafice sunt mediocre. Discurile de parcare. Din carton, a avut loc împreună cu o bază de plastic și un buton rotativ ca un indicator
țintă: Fiecare jucător încearcă să ajungă cât mai repede posibil de 200 de puncte. La începutul jocului, fiecare jucător primește un metru de parcare, pe care el trebuie să facă pentru a "expirat". Apoi format din două carduri stive separate, care sunt bine amestecate. În cele din urmă, jucătorii obține mai mult de o stivă de 5 cărți, așa-numitele cărți eveniment. Printre cărțile eveniment sunt carduri Park monede cu valori diferite (10 - 60 de minute de timp de parcare de pe ceas Reglare), carti de vizita, scurta a arunca timpul de parcare la valoarea corespunzătoare, dar permițând prelevare și până la rândul său, numărul tipărit de puncte randament și un număr de carduri speciale.
Printre cărțile speciale pe care le veți găsi "defect tehnic", care contorul este la un jucător advers la 0 minute, "sarcină specială" (servește pentru a proteja împotriva bilete de trafic în ansamblu rotund lung), "bilet" (față de o jucători a căror metru de parcare este setată la 0, aceasta pierde una dintre cărțile sale de afaceri deja finalizate) sau o "scrisoare de protecție", care pot fi folosite în orice moment pentru a evita un card jucatori.
Atunci când rândul unui jucător, el adaugă cărțile prima dată la 6 bucăți și apoi stabilește o hartă și urmați instrucțiunile lor. Pentru cărți de vizită, trebuie să vă asigurați că contorul este mare poziționat. Odată ce ați numai cartele proaste în mână, puteți înlocui 3 cărți în trenul său, dar apoi nu folosesc mai mult de ea. După ce trenul un jucator care poate trage încă o carte acțiune de-a doua punte. Aceste carduri au tot felul de efecte pozitive și negative asupra lor hărți / străine și poziții ale celorlalți jucători. Instrucțiunile trebuie să fie urmată imediat vreodată.
Joc final: Jocul se termină când se creează un jucător, carti de vizita în valoare de cel puțin 200 de puncte (sau unități de timp) să înaintea lui.
Nota: Tempo este un mic joc distractiv, ceea ce înseamnă că, deși vă planificați ceva poate, prin multitudinea de acțiuni jucător de obicei, dar unele lucruri nu merg cum te uiți la ea sperase.
Concluzie:. un bun mix de distracție și de fericire, cu un pic de elemente strategice impletite

MTk5ZDB