Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Nobody is perfect


    

Joc Nobody is perfect

Ravensburger 14+

Stoc DA

 

Numar produs: 0411
Preţul nostru:
25 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou.  Scopul jocului este de a crea un traseu circular înapoi în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, nu depinde de noroc de zaruri, dar pe cât de bine vă poate conduce pe căi greșite.
Un jucător începe și jocul de master. GM nu poate câștiga puncte în această rundă. În runda următoare, un alt jucator preia rolul de a fi conductorului. Comandantul joc trage o carte și citește modelul imprimat pe ea întrebarea cu voce tare. Acest lucru ar putea fi: „Ce este un Quatum“ sau „Când Sir Walter Stock în 1887 castelul său construit finalizat următoarele întâmplat, ...“. Întrebările sunt selectate, astfel încât nici un jucător va ști răspunsul.
Acum, fiecare jucător se gândește un răspuns care să sune plauzibil posibil sau originale. Acest răspuns ar trebui să conducă la o pistă greșită cât mai mulți jucători. Liderul joc colectează toate bucățile de hârtie cu răspunsurile inventate și apoi joacă toate răspunsurile fictive și răspunsul corect la întâmplare înainte.
Acum, jucătorii trebuie să încerce să ghicească răspunsul corect. Dacă cineva ghicește răspunsul corect, veți obține două puncte. Veți obține, de asemenea, trei puncte pentru fiecare jucător care este luat de către propriul său răspuns.
Nimeni nu este perfect este un hit absolut. Un joc de comunicare într-o clasă cu un factor de mare distracție. Desigur, jucătorii creativi care să conceapă răspunsuri plauzibile, avantaj puternic. Jocul am doar foarte innorat, atunci când unii jucători pot fi pentru totdeauna un răspuns timp și cu mesaje cum ar fi: nervi „Eu nu știu ce să scrie“ sau „Nu pot gândi la nimic“.
Vârsta: De la 14 ani

Timpul de joc: Aprox 50 minute

Jucători: 3 până la 6 jucători

Instrucțiuni: Germană

Focus: Bluff; comunicare; Creativitate și imaginație

Jocul este complet ,

MzM1YjQ4ZW