Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc Milionarul

Ravensburger 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0052
40 RON
Preţul nostru:
35 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Milioane meci de la Ravensburger: Noroc - risc mare - un profit de milioane! Face jocul. Și face acum! Setat totul pentru a câștiga - sau totul, nimic de pierdut. Specula noroc și se calculează întotdeauna un număr de moduri. Salariu mult, dar exact la momentul potrivit. - Aceasta este cea mai sigură cale de a face un milion. Dar fii atent! Acest joc este departe de a fi inofensiv. Pentru 2 zaruri și jucătorul care este în prezent cu privire la intenția tren nu sunt în mod necesar previzibile. Și oricine se rostogolește, este în prezent maestru de venit - aproximativ uz propriu - și ceilalți. Timp de 3 - 5 jucători de la 12 ani. Conținut: 1 tabla de joc, un caracter, 2 zaruri, 15 carduri de pensii - 5, fiecare în valori 5, 50 și 500, 1 milion de proiect de lege, joacă bani în chips-uri și note . Tradus cu google translate de pe amazon.de  . Jocul este complet si arata bine

NDNmMG