Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc MaNCALA

Joc Logic

Stoc DA

 

Numar produs: 0037
Preţul nostru:
60 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Descriere:Mancala! Muta pietricelele in gropite, unul cate unul, conform regulilor de joc. Va castiga cel care va avea cele mai multe pietricele in mancala (banca) sa la sfarsitul jocului.
Reguli de joc:Continut: tabla de joc din lemn cu 14 gropi (12 + 2 banci), 48 pietricele. Scopul jocului: castiga cel cu cele mai multe pietricele in banca la sfarsitul jocului. Reguli de joc: Tabla de joc se aseaza intre jucatori. Groapa mai larga din dreapta unui jucator este banca (mancala) sa. Pietricelele sunt asezate in cele 12 gropi, cate 4 in fiecare groapa. Nu se pun pietricele in banci. Fiecare jucator la mutare ia pietricelele din oricare groapa de pe partea sa si pune una cate una, in celelalte gropi, in sens invers acelor de ceasornic, inclusiv in banca sa. Nu se pun pietricele in banca adversarului. Groapa in care a ajuns ultima pietricica determina cele doua reguli de joc: 1. Daca ultima pietricica a cazut in banca jucatorului care a mutat, acesta mai are dreptul la inca o mutare. 2. Daca ultima pietricica a cazut intr-una din gropile jucatorului care a mutat si aceasta era goala atunci captureaza in banca sa toate pietricelele adversarului (daca sunt) din groapa opusa Sfarsitul jocului: Jocul se termina atunci cand un jucator nu mai are nici o pietricica in gropile de pe partea sa de joc. Restul pietricelelor se pun in banca ultimului jucator care a mutat. Fiecare jucator isi numara pietricelele din banca. Jucatorul care are cele mai multe pietricele in banca sa a castigat!  Cutia este din lemn iar pietricelele sunt din sticla.  Jocul arata foarte bine , cutia prezinta unele semne de uzura.

NDg2Mzk1Yz