Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc Lingua

Ravensburger 10+

Stoc DA

 

Numar produs: 0130
25 RON
Preţul nostru:
20 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Lingua este un neobișnuit de variat și caractere interesante Legespiel. Scrisoarea de culoare gresie cuvinte pe tabla de joc, similar cu un puzzle, în jos. Literele și utilizarea inteligentă a culorilor determină astfel valoarea punctului de fiecare cuvânt. Jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă.

Numar de jucatori: De la 2 la 4 jucători

Tipuri de joc: jocuri de familie jocuri de plasament, jocuri de cuvinte

NTUwZmU2